Efter många år som verksam i musikbranschen utan en personlig grafisk profil såväl på nätet som i tryck, tyckte jag att det var dags att göra något åt saken. Logotyp och hemsida behövde göras och WEBBYRÅN MONROE DESIGN tog på sig jobbet. Eftersom det var viktigt att webbsidan skulle kännas personlig, bestämdes det att Daniel Lagerborn skulle ta unika bilder till projektet. I det här inlägget syns bilder från ”behind the scenes” av själva fotograferingen på Södermalm.

680_monroedesign_webbdesign_stockholm

En del bilder krävde speciell ljussättning så dessa togs i fotostudion.

680_monroedesign_webbdesign_stockholm_3

Vi var även uppe på Skinnarviksberget och fotograferade för att få en fin Stockholmsvy i bakgrunden.

680_monroedesign_webbdesign_stockholm_4

680_monroedesign_webbdesign_stockholm_1

Här tas bilden som syns under SPELPLAN.

680_monroedesign_webbdesign_stockholm_2

Eftersom det är på MUSIKSTUDION LJUDOLF som allt kul händer, tog vi bilder där med. Detta är bilden som syns under KONTAKT.

680_monroedesign_haglerud_logo

Angela Monroe formgav logotypen i några olika versioner.  Tanken var att den skulle kännas personligt utrycksfull och enkelt tidlös.

680_webbdesign_monroedesign_stockholm

Förutom att hemsidan skulle visa vad jag jobbar med, ge smakprov på min musik och ha en spelplan som jag själv kan uppdatera, var det viktigt att den även fungerade bra på en mobiltelefon och surfplatta. Och det gör den ju!

Comments.

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>